19 Eylül 2024
weather
23°
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
tr
Red Haber Magazin Ünlü şarkıcı Chris Martin ve oyuncu Dakota Johnson nişanlanma kararı aldı!

Ünlü şarkıcı Chris Martin ve oyuncu Dakota Johnson nişanlanma kararı aldı!

Ünlü şarkıcı Chris Martin ve oyuncu Dakota Johnson, ilişkilerindeki son adımı atarak nişanlanma kararı aldı. Çiftin mutluluğu sevenleri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Chris Martin ve Dakota Johnson çiftinin nişan kararı, hayranlarının da merakla beklediği bir adım oldu. İlişkilerinde yeni bir döneme giriş yapacak olan çiftin düğün hazırlıkları ise heyecanla bekleniyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü şarkıcı Chris Martin ve oyuncu Dakota Johnson nişanlanma kararı aldı!

Chris Martin ve Dakota Johnson Evlilik Kararı Aldı!

Coldplay'in karizmatik solisti Chris Martin ve "Grinin Elli Tonu" serisinin yıldızı Dakota Johnson, uzun süredir birlikte olduktan sonra evlilik kararı aldıklarını duyurdu. Çiftin nişanlandığı haberleri, hayranlarını sevince boğdu.

Sevgi Dolu Bir İlişki

Chris Martin ve Dakota Johnson, altı yıldır süren ilişkilerinde evlilik kararı alarak bir adım daha ileri gitti. Çiftin çevresinden edinilen bilgilere göre, evlenme teklifi öncesinde Martin'in eski eşi Gwyneth Paltrow ve çocuklarından onay aldığı belirtiliyor. İkilinin aşklarının bu noktaya gelmesindeki en büyük etken, birbirlerine duydukları derin sevgi ve saygı.

Acele Etmiyorlar

Chris Martin ve Dakota Johnson, nişanlanmanın ardından hemen düğün planları yapmaktan ziyade birbirlerinin şirketini ve mutluluğunu tam anlamıyla yaşamayı tercih ediyor. Çift, nişanlanmalarını kutlarken, düğün tarihleri hakkında henüz net bir açıklama yapmadı.

Birbirlerinden Ayrılamayan Bir Çift

İkilinin birlikte oldukları süre zarfında birbirlerinden hiç ayrılmadıkları biliniyor. Chris Martin ve Dakota Johnson, 2017 yılından beri birlikte görülen ve birbirlerine sonsuz bir bağla bağlı olduklarını dövmeleriyle de sembolize eden bir çift.

Üvey Anneliğe Hazır

Dakota Johnson, sevgilisi Chris Martin'in çocuklarına üvey anne olmaya hazır olduğunu belirtti. Ayrıca kendi çocukları olması durumunda da bu fikre sıcak baktığını dile getirdi. Bu açıklamalar, çiftin gelecekte ailelerini genişletme planları hakkında ipuçları veriyor.

Kişisel Bir Not

Ünlü çiftin evlilik kararı, hayranlarını sevince boğarken, ilişkilerini takip edenleri de heyecanlandırdı. Chris Martin ve Dakota Johnson'ın aşk dolu hikayesi, birçok kişiye umut ve ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Çiftin mutluluğu, sevenleri için de büyük bir sevinç kaynağı.

Televizyon Dünyasının Yeteneği Rüçhan Çamay'ın Yaşamı ve Kariyeri

Televizyon Dünyasının Yeteneği Rüçhan Çamay'ın Yaşamı ve Kariyeri