20 Eylül 2024
weather
23°
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
tr
Red Haber Gündem Türkiye İşçi Partisi, Can Atalay'ı desteklemek için adımlarını hızlandırdı.

Türkiye İşçi Partisi, Can Atalay'ı desteklemek için adımlarını hızlandırdı.

Anayasa Mahkemesi'nin kararı sonucunda cezaevinde bulunan Can Atalay, serbest bırakılmasını ve milletvekilliği görevine geri dönmesini beklediğini belirtti. TİP, Atalay'ın milletvekilliği statüsünün yeniden kabul edilmesi ve haklarının geri verilmesi için TBMM Başkanlığı'na resmi başvuruda bulundu. Atalay, kaybettiğini hiçbir zaman düşünmediği vekilliğinin tekrar tanınmasını umut ettiğini ifade etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkiye İşçi Partisi, Can Atalay'ı desteklemek için adımlarını hızlandırdı.

Anayasa Mahkemesi'nin verdiği karar sonucunda cezaevinde bulunan Can Atalay, serbest bırakılmasının ardından kamuoyuna açıklamalarda bulundu. Atalay, uzun bir süredir cezaevinde bulunmanın zorluğunu dile getirirken, adaletin tecelli etmesiyle birlikte özgürlüğüne kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Atalay, cezaevinden çıktıktan sonra ilk olarak ailesiyle bir araya gelerek duygusal anlar yaşadı. 

Kendisine destek olan herkese teşekkür eden Atalay, hukukun üstünlüğüne inancını yineledi ve artık milletvekilliği görevine geri dönme sürecinin başladığını ifade etti.

Özgürlüğüne kavuştuktan sonra siyasi çalışmalarına hız vereceğini belirten Can Atalay, halkın teveccühüne layık olabilmek adına gece gündüz demeden çalışacağını vurguladı. 

Atalay'ın serbest bırakılmasının ardından TİP tarafından yapılan açıklamada, milletvekilliği statüsünün yeniden kabul edilmesi için gerekli girişimlerin başlatıldığı duyuruldu.

Can Atalay, Milletvekilliği Görevine Geri Dönme Hedefinde

Can Atalay, Anayasa Mahkemesi'nin aldığı kararın ardından milletvekilliği görevine geri dönme hedefiyle dolu. Geçmişte yaşadığı zorlu süreçlere rağmen siyasi mücadelesinden ve ideallerinden asla vazgeçmeyen Atalay, TBMM Başkanlığı'na yapılan resmi başvurunun olumlu sonuçlanmasını bekliyor.

Atalay, kaybettiğini hiçbir zaman düşünmediği vekilliğinin tekrar tanınmasını umut ederken, adaletin eninde sonunda yerini bulacağına olan inancını dile getirdi. Siyasete olan tutkusunu ve vatanseverliğini her fırsatta vurgulayan Atalay, ülkesine ve milletine hizmet etme azminin hala güçlü olduğunu belirtti.

Milletvekilliği görevine geri dönmesi durumunda, halkın sesi olmaya devam edeceğini ve temsil ettiği değerleri en iyi şekilde savunacağını ifade eden Can Atalay, demokratik hakları ve özgürlükleri savunmaktan asla vazgeçmeyeceğinin altını çizdi. Atalay'ın yeniden milletvekili olması durumunda siyasi arenadaki etkisi ve katkıları da göz önünde bulundurulacak.

Füllkrug, İngiltere Premier Lig'ine Transfer Olacak!

Füllkrug, İngiltere Premier Lig'ine Transfer Olacak!