20 Eylül 2024
weather
23°
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
tr
Red Haber Genel Fenerbahçe Kulübü, gergin geçen maçın ardından önemli bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü, gergin geçen maçın ardından önemli bir açıklama yaptı.

Göztepe-Fenerbahçe maçının devre arasında gerçekleşen Başkan Ali Koç'a yönelik saldırı sonrasında Fenerbahçe Kulübü, resmi hesapları üzerinden sert bir açıklama yayınladı. Kulüp, saldırgan ve ihmali olan yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. Bu olay, Türk futbol camiasında büyük şok ve endişe yaratmıştır.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Kulübü, gergin geçen maçın ardından önemli bir açıklama yaptı.

Göztepe-Fenerbahçe maçının devre arasında Başkan Ali Koç’a yapılan saldırı sonrası Fenerbahçe, resmi hesaplarından sert bir açıklama yaptı. Kulüp, saldırgan ve ihmali olan yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu belirtti.

Fenerbahçe'den Açıklama: Taraftarların Mağduriyeti

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde: Futbol Takımımızın ligin 2. haftasında Göztepe ile oynadığı müsabakanın devre arasında; hala stada alınmayan ve biber gazına maruz kalan taraftarlarımızın yaşadığı mağduriyetin çözümü için yöneticilerimiz dışarıda yetkililerle görüşmekteyken, Başkanımız Ali Y. Koç ve Genel Sekreterimiz Burak Kızılhan da taraftarlarımızın olduğu tribüne gitmiş ve yetkililerle görüşmüştür.

Saldiri ve İhmali Olan Yetkililere Suç Duyurusu

Devamında, taraftarımızın içeri girmesi ve olayların yatışmasıyla Başkanımız ve Genel Sekreterimiz yerlerine gitmekteyken, hiçbir sebep olmaksızın Göztepe akreditasyon kartına sahip bir futbol teröristi tarafından başkanımıza arkadan fiili saldırıda bulunulmuştur.

Gereken İşlemler Yapılmadı

Yaşanan menfur saldırının ardından, yetkililerce ilgili kişinin spor şubede ifade vermek üzere alındığı belirtilmişse de şahsın maçın geri kalanını akreditasyon kartıyla takip etmeye devam ettiği, hakkında hiçbir işlem yapılmadığı öğrenilmiş, elini kolunu sallayarak ve kıyafetini değiştirmiş halde stadyumdan ayrıldığı da bir gazetecinin dikkati sayesinde kamuoyunun gözleri önüne serilmiştir.

Süreç Hassasiyetle Takip Edilecek

Başkanımız Ali Y. Koç tarafından futbol teröristi bu şahıs başta olmak üzere ihmali olan tüm yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunulmuş olup, süreç hassasiyetle takip edilecektir. Ayrıca ilgili maçın öncesi, sırası ve sonrasında taraftarımıza yaşatılanlara dair de gereken tüm adımları atacağımızı kamuoyunun bilgisine sunuyoruz. Kamuoyuna duyurulur.

Muş'ta yaşanan deprem vatandaşları korkuttu ve kısa süreli paniğe neden oldu.

Muş'ta yaşanan deprem vatandaşları korkuttu ve kısa süreli paniğe neden oldu.